keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Saunatonttu, aurinkoa ja liian pieni peti.Eilen käytiin saunassa kolmistaan, Kimmo, Bea ja minä. Bea on pienestä pitäen tullut AINA saunaan mukaan. Kun mennään suihkuun, se jo jonottaa ovella. Kun ovea vähän raottaa, se sinkaisee ylimmälle lauteelle, omalle paikalleen. Se on tuossa reunassa, aina!

Kun Bealle tulee kuuma, se alkaa läähättämään, sillon avataan ovi ja neito pääsee vilvoittelemaan. Yleensä Bea saunoo noin 5 min kerrallaan. Vilvoittelun jälkeen uudestaan löylyihin!


Jos Beaa yrittää koskea kosteilla käsillä, se kääntää päänsä pois. Neitoa ei siis saa kastella.Kun aurinko paistaa, mennään me parvekkeelle, tytöillä on omat nojatuolit, mutta jostain syystä pitää aina tunkea samaan. Nyt sentään suostuivat olemaan omalla tuolillaan, yleensä tunkevat kainaloon tai masun päälle kellimään! Ei oo kiva, ku yrittää pienelle sohvalle mahtua ja sit kaks karvasta otusta tunkee väkisin viekkuun... Se siitä rauhallisesta hetkestä!

Bea on valloittanut Cindyn pedin. Koivet ei ihan mahdu mukaan, mutta se ei haittaa... Kunhan Cindy ei pääse petiin!!"Häivy MUN pedistä!"


"Enks mä sais ees vähä kokeilla tätä???"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti