maanantai 16. maaliskuuta 2009

Turun-retki 15.3. tyttösten kanssa


Tässä ensimmäinen rata, jolla käytiin Bean kanssa hyllyilemässä. :)

Ihan hyvin meni keinulle asti, kunnes ennen keinua olin oikaissut kivasti A:lta suoraan sinne ja Bea ei sitten ottanutkaan aitaa ennen keinua, putkesta tullessaan. No, sen jälkeen menikin sitten poskelleen... :)

Jotain positiivista: Kepi meni! :)

Tokalla radalla hylly tuli kolmesta kiellosta. Eka tais tulla jo keinun jälkeen tai sitten 5. esteellä ja semmosta säätöä. Etukäpälät käväs A:lla, kun olis pitäny mennä kepeille. Aika karsee suoritus kaikkiaan. Kontaktit kuitenkin toimi, kuten koko päivänä ylipäätään! :)


Tässä vika rata. Muuten meni kivasti, paitsi tuossa kun olis pitäny mennä kepeille, mentiin käpälät iskemään puomille. Sit vähä säädettiin, kunnes päästiin vauhtiin. Jokunen rima tuli taas, kuten meillä yleensä käy.. :( Jotain erittäin kivaa: ehdin valssaamaan ennen 16. estettä ja loppusuoralla neito haki vikankin esteen. Ei mokattu rengasta kertaakaan eikä muurinkaan palikat tulleet alas, vaikka kahdella vikalla radalla mentiin muuri kahteen kertaan ja vinoista lähestymisistä! GO LASPI-BEA! <3

Meidän kaverina oli Päikki Tiiti-russelin kanssa ja he nousivat minikakkosiin tuolla tokalla radalla! Myös samaisella radalla teki Reija ja Vili-pinsu nollan ja sijoittuivat maxeissa 2!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti